To gratis webinarer 4. september

To gratis webinarer 4. september


Registrer deg for våre gratis webinarer i september 

Begge webinarene varer i fra 30 til 60 minutter, og vil ha god tid til spørsmål og svar.

SuperNova i klasserommet

Webinaret vil gi innblikk i hvordan SuperNova kan øke læringsutbytte til elever med nedsatt synssans. I dette webinaret vil vi se på hvordan eleven kan jobbe effektivt med digitale og trykt dokumenter. Dette kan være PDF-filer, Word-filer eller læreboka.  Vi ser også på hvordan SuperNova kan kobles sammen med interaktive tavler/PC, samt bruk av MagniLink S som dokumentkamera for å lese trykt tekst.

Dato: Mandag 4. september, kl 10.00- 11.00

Meld deg på her

MagniLink PCViewer som et lesehjelpemiddel (OCR)

MagniLink PcViewer blir levert sammen med mange av dagens skoleløsninger. Programvaren har mange forskjellige måter å tilrettelegge for effektiv lesing. Vi vil i dette Webinaret se på hvordan trykt og digital tekst kan tilrettelegges med formatering, forstørring og tale. 

Dato: Mandag 4. september, kl 13.00- 14.00

Meld deg på her

Generelt om Webinar fra ProVista

Alle er velkommen til å delta på de månedlige webinarene. Hver av disse mandagene blir det to 30-60 minutters timers webinarer. Knyttet til henholdsvis lesetv, optikk og lamper mm. og programvare, punkt mm. Vi tenker oss at Provista benytter en del av webinaret til informasjon, mens en dele vies spørsmål fra deltakerne. For å kunne forberede oss best mulig, ber om at spørsmål i hovedsak legges ved registrering. Vi vil også forsøke lagre webinarene i et arkiv. De kan dermed vises i ettertid. 

 

På denne siden vil det være webinarinformasjon og en link til registrering for deltakelse. Informasjon vises i detalj for neste webinar, mens det i en tabell vises temaer for de kommende. Ved registrering må det legges inn litt informasjon om deltakeren. Selve webinaret vil skje i Zoom.