Egen produksjon og eget lager gir raske leveranser!

Egen produksjon og eget lager gir raske leveranser!


 

Provista er et heleid datterselskap av LVI Low Vision International og som svensk produsent har LVI store mengder deler og materialer på lager som kreves til produksjonen. Vi har derfor svært god leveringsevne og korte leveringstider på våre produkter, til tross for den pågående pandemien.

 

Tre forskjellige bilder fra LVIs produksjonsavdeling hvor du ser hvordan montører monterer produktene.

 

Egen produksjon med fokus på kvalitet

LVI utvikler, produserer og selger synshjelpemidler i verdensklasse. All utvikling og produksjon skjer i Växjö i Sverige. Vi ser det som en stor fordel å ha hele kjeden i selskapet, fra produktutvikling til ferdig produkt, samt salg og service. Dette har vist seg å være verdifullt mange ganger i årenes løp, og spesielt nå under pandemien har det gjort oss leveringsdyktige.

 

Det siste året har vi hatt et større prosjekt gående i produksjonsavdelingen, der vi har analysert og optimalisert arbeidsprosesser, materialflyt og produksjonsmetoder. Alt for å møte kundenes behov og innkjøpsmønstre, der det stilles store krav til å kunne håndtere korte leveringstider av en lang rekke modellvarianter.

 

LVIs produkter skal alltid være av høyeste klasse når det gjelder funksjon, holdbarhet og brukervennlighet. Ved montering av produkter er testing en selvsagt og naturlig oppgave for den enkelte montøren. Som en del av vårt kvalitetssystem tester og finjusterer vi deretter alle produkter enda grundigere under sluttestingen, der vi går gjennom alle funksjonene. De ferdige produktene legges deretter svært varsomt i skreddersydd emballasje for å tåle leveransen til kunder over hele verden.