Om oss

 

ProVista har en helt unik posisjon i det norske markedet for synshjelpemidler på grunn av sin profil som leverandør av kunnskap. Det er stort interesse for denne delen av ProVista internasjonalt. ProVista deltar aktivt i utviklingen av nye produkter og kunnskap innen sitt fagområde.

 

De teknologiske produktene produseres av våre internasjonale partnere. Innen optikk har firmaet egne produkter som utvikles og produseres i firmaets lokaler.

Det unike ved ProVista er kunnskapen om rehabilitering og produktenes anvendingsområde. Det er dette som har gjort oss interessante og som har ført til at vi har kunnet arbeide med de aller beste internasjonale produsentene.

 

Samarbeidet med LVI Low Vision International, en av verdens ledende produsenter av lese-TV, gir oss muligheter til å påvirke produktutvikling og kvalitet. Alt fra produktutvikling til ferdig produkt skjer sør i Sverige, i nært samarbeide med brukere av synshjelpemidler og profesjonelt personell innen synsrehabiliteing. Det er fokus på at produktene skal være enkle å betjene, ha høy kvalitet og servicevennlighet. Produktene selges under det registrerte varemerklet MagniLink.