Lansering av MagniLink S Premium 2!

Lansering av MagniLink S Premium 2!


- med flere smarte tilbehør


Oppfyller alle behov

MagniLink S Premium 2 er et fleksibelt forstørrende videosystem av høy kvalitet. MagniLink S Premium 2 passer for alle som ønsker en god arbeidsstasjon på en eller flere steder. Systemet kan brukes alene eller brukes sammen med tre forskjellige dokkingstasjoner. Dette gir brukeren mulighet til å finne løsningen som passer best på arbeidsplassen, enten om det er hjemme, på skolen eller på kontoret.

Enkel og fleksibel

MagniLink S Premium er alltid tilgjengelig - enkelt å sette opp og klar til bruk på sekunder. Den minimale fotavtrykk gjør det mulig å plassere lesekameraet i nærheten av en bærbar PC, enten på venstre eller høyre side, og passer også perfekt på små skrivebord. Du bytter lett mellom avstands- og lesemodus og trenger aldri tenke på batterikapasitet eller gjenglemte batteriladere, for enheten får strøm fra datamaskinen.

Førsteklasses bildekvalitet, velg HD eller FHD

MagniLink S Premium 2 har utmerket lysstyrke, skarphet og kontrast, og enheten er utstyrt med den nyeste teknologien. Resultatet er et førsteklasses bilde som legger til rette for høy lesehastighet og leseutholdenhet. Du kan få MagniLink S Premium 2 med et HD-kamera eller et full HD-kamera. 

Inkludert programvara

Programvare for tilkobling til datamaskin er inkludert og styrer enhetens funksjoner og gir brukeren mulighet for individuelle justeringer og dermed en best mulig opplevelse. Programvaren er tilgjengelig i PC-, Mac- og Chromebook-versjoner, alle med unike og innovative funksjoner.

TTS, et tillegg for PC og Mac

For PC og Mac kan du også få TTS (Text To Speach), som et tillegg. Dette gir deg en rekke funksjoner, inkludert taleutdata. Opptil en hel A4-side kan skannes på en gang, og ved å bruke tastaturkommandoer kan du raskt og effektivt skanne flere sider på bare noen sekunder. 

Dockingstasjoner - smarte tilbehør

Med en dokkingstasjon kan du ved behov gjøre om MagniLink S Premium 2 til et stasjonært system. Dokking og avdokking gjøres på få sekunder, så det er enkelt å veksle mellom et stasjonært og et mobilt system. Du kan velge mellom dokkingstasjon med X/Y-bord, dokkingstasjon med bordklemme eller dokkingstasjon med plate. 

 

 

Les mer om MagniLink S Premium 2 HD HMS nr: 239950  

Les mer om MagniLink S Premium 2 FHD HMS nr: 239950
Se filmen om MagniLink S Premium 2