Et unikt forstørrende videosystem er her - MagniLink TAB!

Et unikt forstørrende videosystem er her - MagniLink TAB!


– tilbyr fantastiske muligheter!


MagniLink TAB er en komplett og mobil nettbrettløsning med høy ytelse og brukervennlig betjening. Plassbesparende design gjør den ideell for bruk på ulike steder – perfekt for folk på farten!
 

Kollage med två bilder där den ena visar en kille som använder MagniLink TAB med avståndskamera i klassrummet. Den andra visar närbild på skärmen där ett ord är förstorat.


En komplett løsning

Bruk det interne kameraet til lesing eller det eksterne kameraet av høy kvalitet for både distanse og nærvisning. 

MagniLink TAB har berøringsskjerm med knapper som er tilpasset svaksynte. Du kan styre enheten ved berøring eller koble til et Bluetooth-tastatur og styre det med hurtigtaster. 

Programvaren med høy ytelse inneholder også OCR og tekst til tale funksjon. Flere ulike visningsmodi er tilgjengelig for økt lesehastighet, leseutholdenhet og mer avslappet lesing.

Kollage med två bilder där den ena visar tre killar i skolan där en kille med hörlurar lyssnar på OCR-bearbetad uppläst text i MagniLink TAB. Den andra bilden visar närbild på MagniLink TAB.


Koble til og kommuniser

MagniLink TAB kan enkelt kobles til det trådløse nettverket ditt og du kan bruke forskjellige tilbehør med Bluetooth. Internett og andre standardapplikasjoner er bare et klikk unna – med MagniLink TAB kan du enkelt kommunisere med resten av verden!

Kollage av två bilder där den ena visar hur MagniLink TAB används i köket för att förstora recpet. Den andra bilden visar en kvinna som skruvar på ett objekt där hon ser objektet förstorat på MagniLink TAB.

100 % mobil

MagniLink TAB er sammenleggbar og lett med rask oppstart – du kan begynne å jobbe nesten umiddelbart. Dette gjør enheten ideell for bruk i skolemiljøer eller når du har behov for å være på forskjellige steder. 
 

MagniLink TAB – en løsning tilpasset svaksynte som dekker alle behov!
 

Kollage av två bilder där den ena visar en kille som bär på en ihopfälld MagniLink TAB. Den andra visar en elev som använder MagniLink TABs avståndskamera för att se vad läraren skriver på tavlan.


Se filmen om MagniLink TAB!

 


Klikk her for å lese mer om MagniLink TAB!