Våre enheter med talestøtte – Nå enda bedre!

Våre enheter med talestøtte – Nå enda bedre!


Nå er to av våre produkter med innebygd talestøtte (tekst til tale) oppdatert – lesekameraet MagniLink Vision TTS og lesemaskinen MagniLink Voice 2. De allerede raske maskinene arbeider nå tre ganger raskere – med samme presisjon og nøyaktighet som før! Arabisk språk er nå også tilgjengelig. 


For å forenkle hverdagen for de som bruker disse to enhetene, har vi, i tillegg til hurtigheten, også forbedret og lagt til andre funksjoner, som for eksempel:

Navigering med datamus. Du kan nå ta bilde med musepekeren og deretter markere i bildet hva som skal OCR-behandles og leses opp. Med datamusen kan du deretter navigere opp, ned og til sidene i bildet, samt zoome inn og ut.

Oppdatert menysystem. Etter tilbakemeldinger fra brukere og personell innen synsrehabiliteringen har vi oppdatert menysystemet slik at enhetene nå er enda mer brukervennlige.

Individuelle profiler. Det er nå lettere å bytte mellom enkel og avansert profil. Du kan lagre to ulike profiler, som du kan eksportere og importere hvis du skulle ønske å bruke dem på en annen enhet. 

Lagre OCR-behandlet tekst i ulike formater. Du kan nå lagre det som er OCR-behandlet, som lydfil (.wav), som PDF-fil eller i DocX-format. 

Legge til og avbryte. Du kan enkelt legge til ytterligere tekst i en OCR-behandlet tekst ved å holde den oransje "Ta bilde"-knappen inne en stund. Enheten angir så at bildet er lagt til. Du kan enkelt avbryte OCR-behandlingen med et raskt trykk på den oransje "Ta bilde"-knappen.

Nye stemmer og språk. Stemmene er oppdatert til Vocalizer Expressive, og du kan nå til og med OCR-behandle og lytte til arabisk tekst.

For å gjøre det enda lettere for brukerne, har vi oppdatert bruksanvisningene med enkle hurtigveiledninger med forklarende bilder og kortere tekster som viser de ulike profilene og hvordan kontrollboksen brukes. 


Les mer om MagniLink Vision TTS
 

Les mer om MagniLink Voice 2 

 

Se filmen om MagniLink Vision TTS og MagniLink Voice 2 (med engelsk tale)