Ny versjon av MagniLink PCViewer

Ny versjon av MagniLink PCViewer


– versjon 10.3.8.10 med flere nyttige funksjoner!
 

Bildet viser en elev som bruker et lesekamera og en datamaskin med MagniLink PCViewer for å se på skjermen et forstørret bilde av tallene i matematikkboken hennes.

 

Vår fantastiske programvare MagniLink PCViewer­­ brukes til å vise bildet fra et MagniLink lesekamerasystem på en Windows-basert PC.  Programvaren styrer funksjonene på lese-TV-en, for eksempel forstørrelse, farger og lysstyrke. Med mange forskjellige funksjoner er det enkelt å tilpasse programvaren individuelt for å få en best mulig brukeropplevelse. Nedenfor finner du en presentasjon av de nye, veldig smarte funksjonene i nye MagniLink PCViewer 10.3.8.10:
 

 • Noteringsverktøy med flere funksjoner for tegning, utheving, skriving og forstørrelse i et dokument. Verktøyet passer for eksempel godt til å markere i tekster, eller fylle ut skjemaer eller prøver, som deretter enkelt kan lagres eller sendes videre.
   

         Bilde på dataskjerm som viser notatfunksjonen i MagniLink PCViewer
 

 

 • Støtte for flere videostrømmer og delt bilde mellom disse, for eksempel samtidig bruk av flere MagniLink-kameraer.  
   

         To bilder som viser en elev i klasserommet som bruker MagniLink-programvaren for å vise bilder fra et avstandskamera og nærkamera på skjermen samtidig.
 

 

 • Støtte for motordrevne kameraer i MagniLink AIR-familien. Du kan styre kameraene direkte fra programvaren via ikoner, via tastaturet eller ved å dra musepekeren inn i kamerabildet. Du kan også lagre opptil tre forskjellige kameraposisjoner, noe som for eksempel gjør det lettere for en elev som raskt må bytte mellom ulike kameraposisjoner
   
 • Portugisisk lokalisering, noe som betyr at menyer og ikoner i programvaren kan vises på portugisisk.
   
 • PCViewer-musepeker er erstattet med standard Windows-musepeker.
   
 • Mindre feilrettinger

 

Gratis oppdatering for eksisterende brukere

MagniLink PCViewer versjon 10.3.8.10 er en gratis oppdatering for de som allerede bruker MagniLink PCViewer og kan lastes ned fra nettstedet vårt. Hvis du bruker eldre MagniLink-programvare for PC (MagniLink S Software), kan du kjøpe en oppgradering til den nyeste versjonen av MagniLink PCViewer.

 

Mer informasjon om MagniLink PCViewer­­